konsulentbistand

Programmering: 
Jeg udvikler indenfor .Net, særligt til web med web forms eller ASP.Net MVC frameworket, ofte med brug af CMS platforme som Umbraco, Sitecore og senest Orchard CMS. Mine foretrukne værktøjer er Visual Studio, Windows Server, IIS samt ASP.Net Core MVC som basis for webapplikationer, webportaler og redskaber til serverovervågning. Mine foretrukne programmeringssprog er C# og Javascript (aktuelt primært i form af React JS / jQuery / plain vanilla JS). Nogle af de større arbejdsopgaver jeg har haft omfatter vedligehold og nyudvikling på webapplikationer som www.apoteket.dk og www.tastselv.dk, systemintegration imellem CMS frontends og Active Directory, samt mail og kalenderdata integreret til det browserbaserede Sitecore CMS fra Lotus Notes / MS Outlook.

Projektledelse: 
Jeg underviser i projektledelse og -organisering, og praktiserer det aktuelt i form af klasse- og teamledelse, baseret på SCRUM og agile metodologier. Som it-projektleder har jeg erfaringer helt fra min ansættelse hos Scanweb A/S, hvor jeg i perioden 1999 til 2001 havde team lead rollen for et hold af op til seks programmører, afhængig af den aktuelle opgave. Her havde jeg også ansvar for den direkte skriftlige kommunikation med kunderne samt i nogle tilfælde forhandlinger med underleverandører. Efterfølgende har jeg haft projektlederrollen hos KMD i to omgange, først som ansvarlig for et webportal-projekt for Høje Tåstrup Kommune, og derefter i KMD’s webhosting afdeling i Odense, hvor jeg havde opgaver med idriftsættelse af nye løsninger og kundekontakt igennem sidste halvår af 2006. Jeg har taget Magistrenes Efteruddannelseskursus i projektledelse, HD 2. del i starten af 2003, og har en certificering som Sitecore Developer / Solution Partner.

Undervisning: 
Jeg underviser på Webudvikler uddannelsen på Medieskolerne i Viborg. Forud har jeg undervist på Datamatikeruddannelsen i Skive, samt på KEA’s Web Developer PBA, primært i fagene ’Web Programming and Network’ og ’Development Environments and Content Management Systems’. Under min uddannelsestid på RUC arbejdede jeg dels som undervisningsassistent på RUC’s multimediekurser igennem to år, og dels som underviser på projektet ’Mousedriver’ i Ishøj, der løb over 1½ år. Efterfølgende har jeg freelancet som webprogrammør men har også løbende i perioden 1997-2008 holdt mine underviserkompetencer ved lige igennem afholdelse af kortere kursusforløb på blandt andet KTS’ Multimediedesigner uddannelse.

Download CV som PDF